EDİRNE / KEŞAN - Keşan Lisesi

Mrt

2023-2024 2. Dönem 1. ortak sınav tarihleri aşağıdaki gibidir.

Mrt

20 Mart Çarşamba günü Lefke Avrupa Üniversitesi okulumuz konferans salonunda 12. Sınıf öğrencilerimiz için bir tanıtım düzenledi.

Kendilerine bu güzel sunumları için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğretmenlerimizin nezaretinde öğrencilerimizle birlikte Keşan Kent Müzesini ziyaret ettik. Bu Müzenin Keşan’ımıza kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ’NÜN 109’uncu yıl dönümü nedeniyle, Keşan Belediye Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salonu’ndaKeşan Lisemizin öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan bir program düzenlendi.

Mrt

15 Mart “Dünya Tüketiciler Günü” kapsamında okulumuzda tüketiciyi bilgilendirme semineri yapıldı.

Mrt

13 Mart Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda, “Mili kültürümüz ve ortak değerlerimizi yeni kuşaklara aktaralım” temalı türkü dinletisi yapıldı.

Dinletinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart) münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ münasebetiyle Okul Aile Birliği, öğretmenlerimiz için bir kutlama hazırladı. Okul Aile Birliğimize bu ince düşünceleri için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

11 Mart 2024 Pazartesi Gününden İtibaren Uygulanacak Yeni Ders Programı aşağıdadır. Öğrencilerimizin yeni ders programını dikkate alarak Pazartesi günü okula gelmeleri önemle rica olunur.

Şbt

26 Şubat 2024 Pazartesi Gününden İtibaren Uygulanacak Yeni Ders Programı aşağıdadır. Öğrencilerimizin yeni ders programını dikkate alarak Pazartesi günü okula gelmeleri önemle rica olunur.

Şbt

Okulumuzda 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlediğimiz Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına ve Kan Bağışı Eğitimine katılan velilerimiz ile diğer katılımcılara teşekkür ederiz.

Şbt

KEŞAN LİSESİ 2023-2024 ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ aşağıda yayınlanmıştır. Sınava girecek öğrencilerimizin sınav tarihi ve saatine dikkat etmeleri önemle duyurulur.

Şbt

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı 1.Dönemini, öğrencilerimize karnelerini dağıtarak tamamladık.

Herkese iyi tatiller dileriz

Ara

2023-2024 1. Dönem 2. ortak sınav tarihleri aşağıdaki gibidir.

Ara

06/12/2023 Çarşamba Günü saat 14:30 da öğrencilerimizin davranış ve ders durumlarını görüşmek üzere Veli toplantısı yapılacaktır.

Katılımlarınızı rica ederiz.